Gaasperplas

De mooie locatie aan de Gaasperplas is voor een deel een achtergebleven stuk van de Floriade die zich in de jaren 80 heeft afgespeeld in dit gebied.
Je kunt hier nog steeds sporen van terug vinden, excentrieke bomen, tuinen, creaties van aanplantingen zijn herinneren aan een prachtig aangelegd decor van de Floriade destijds.
Om het meer heen lopen is een wandeling van een uur en u kunt ook regelmatig mensen die het trekvogelpad bewandelen zien langskomen.
In de zomer zult u in het gebied vlakbij de metro halte veel barbecue geuren ruiken en spelende kinderen en badgasten aantreffen aan de overkant bij speelparadijs Balorig, er kan ook gesurft, gezeild en gekanood worden.

Er is zelfs een apart gebied voor naaktrecreatie ! Ietsjes verderop bevind zich de Alexander manege en de camping Gaasperplas, er is een tennisbaan en de yoga lessen worden met mooi weer buiten gegeven.
De locatie is op 10 minuten loop afstand van het openbaar vervoer, welke u in 20 minuten naar het centrum brengt.
De Amsterdam Arena, de Heineken Music Hall, de Ziggo Dome en het AMC zijn allen op tien minuten fiets afstand.
Voor fietsers zijn de kleine dorpjes als Weesp,Abcoude Loosdrecht en Driemond ook gemakkelijk te vinden.
U kunt hier ook een fiets huren voor 7E per dag,een paar roller skates lenen of een tennisraket.

We hebben een gezellig appartement waar we een huiselijk gevoel willen meegeven aan onze bezoekers, u kunt zelf gebruik makenĀ  van onze gezamenlijk gedeelde keuken of eten bestellen van buiten af.
Wees welkom en voel je thuis in ons vredige appartement aan de Gaasperplas, een vaak nog onbekend gebied van Amsterdam.