Natuurlijke methodes helpen ons de verbinding met onszelf en anderen te hervinden, je levensweg te verhelderen en je te ondersteunen waar nodig.

Op deze plek aan de Gaasperplas  is een plek om te ontspannen, mediteren een massage te ontvangen, yoga te doen of te leren hoe je kunt Detoxen, vegan eten klaar te maken of een persoonlijk coaching programma te volgen.

Wij bevinden ons in een mooi gebied gelegen aan de Gaasperplas. Slechts 20 minuten met de metro en een uur per fiets vanaf het centrum van Amsterdam. Bij ons ben je volledig in het midden van de natuur,……….zonsop en ondergang  zijn hier zichtbaar en wij zwemmen het hele jaar rond in de plas,………..ook kun je hier prachtig wandelen,kajakken of  fietsen naar de Bio -boer,de sauna in  Weesp of hangen in de hangmat, volg je eigen gevoel waar jou lichaam je brengt tussen de twee yoga en de heerlijk verzorgde maaltijden in 😉

 

 

 

 

ILMA

Met meer dan 25 jaar ervaring in het werken met natuurlijke welzijns methodes. Is Ilma een expert in mensen in contact brengen met zichzelf en hun innerlijk weten.

Meer lezen over Ilma?