YOGA RETREATS max 6p.

3 Dagen verblijf met 1 Yoga les per dag                 € 195.00

Om 0800′ S morgens meditatie & yoga les,. en op de aankomst dag meestal savonds om 1900 ,de  tijden kunnen ook worden afgestemd op jou behoefte.

Tijdens het verblijf is er genoeg vrije tijd om rond het meer te lopen of te  fietsen, in het meer te zwemmen, of te kanoeen., er is ook een openbare tennisbaan, en mocht je naar de stad willen, de metro brengt je daar in 20 minuten..

In de avond doen we nog een avond meditatie , daarna een keuze uit spirituele films van Gaia.com,allen gerelateerd aan meditatie, yoga, gezondevoeding , of de oudheid en geschiedenis van culturen, alles wat  aansluit  aan jou wens tot een gezonde spirituele ontplooiing en levensstyle.
Smorgens is er om 0800 weer yoga les en na afloop een  vega ontbijt (geef je dieet wensen door!) en je hebt een prive kamer met een gedeelde badkamer.

‘S middags weer vrije invulling er kan gefietst worden naar het pitoreske stadje Weesp of een pracht fietstocht van de Gaasperplas naar Driemond, en van Driemond langs de rivier het Gein naar Abcoude en van af Abcoude  weer naar de Gaasperplas.We komen langs een Biologische boer met een pluktuin, een eet en drink establishement, een Molen, een Brug een kaasboer en nog veel meer !!! Buiten Gewoon mooi!!! neem je camera mee ! 😉

Ontbij en lunch inbegrepen, avond eten zelf regelen.

3 Days Meditatie & Yoga    € 250.00 1pers€ 450,- 2p

0800 Yoga en meditatie, 0930 vegetarish ontbijt en vrije invulling van de middag. Wat kun je hier allemaal doen ?: Zelfstandig (of met mij) ; rond het meer te lopen of  fietsen, in het meer  zwemmen, of  kanoeen., er is ook een openbare tennisbaan, een boek lezen , in je dagboek schrijven, en mocht je naar de stad willen, de metro brengt je daar in 20 minuten..

In de avond doen we nog een avond meditatie , en daaarna een keuze uit spirituele films van Gaia.com,allen gerelateerd aan meditatie, yoga, voeding , of de oudheid en geschiedenis van culturen, alles wat  aansluit  aan jou wens tot een gezonde spirituele ontplooiing en levensstyle.

Ontbijt en lunch zijn inbegrepen, avond eten zelf regelen.

3 Days Yoga/Meditatie and Psilosybine   395.00

1st dag is de aankomst, tijd om met elkaar of alleen de omgeving leren kennen te voet of op de fiets,  het zetten van je intenties en wat je wilt vragen aan het plant-medicijn, dit schrijf je in je meegenomen schriftje, en hebben we samen een  afstemming/ verheldering hierover.  ‘savonds krijg je wat licht fruit of crackers te eten, en doen we nog een yoga en meditatie les.

2e dag, we beginnen de dag met Citroen water,groene thee en kokos water, een yoga en meditatie les. Daarna nemen we de mico-dosis en doen we een wandeling rond het meer en spreken we aan het begin van de wandeling nog kort onze intenties uit . Als het weer het niet toelaat of je wilt niet wandelen kun je ook in de yoga house blijven. Houd je dagboek bij de hand om eventuele inzichten of tekeningen in te schrijven /  maken.

Na afloop van de wandeling een hele gezonde lunch, geef je eventuele dieet wensen op tijd door !

3rde dag is een integratie dag, we beginnen deze om 0800 met Yoga & meditate, en daarna een overheerlijk ontbijt , na het ontbijt hebben we samen een evaluatie, kijken we terug op de vragen die je aan de plant had gesteld, wat heb je de dag ervoor mogen ervaren ? hoe was dat ? wat vertelt het je ? en hoe nu verder ? Eventueel maken we een vission board en kijken we samen terug op de vragen die je aan het plantmedicijn had gesteld.

E-Mail or request video call.

3 Dagen Stilte retraite; 275,00

Een tijd om naar binnen te keren, de helende karcht van de stilte  te ervaren, ons af te stemmen op onze innerlijke natuur. We zullen tijdens de retraite niet praten alleen bij aankomst en vertrek,  om het innerlijk proces en je eigen realisaties te versterken.

Door middel van verschillende soorten meditaties hoop ik je te kunnen helpen meesterschap over je eigen geest te krijgen, je storende gedachtes te herkennen en uit te schakelen, inzicht te krijgen hoe onze geest werkt en hoe we onszelf kunnen de-programeren en herprogrameren.Onze geest is een herrinering aan aan eengeschakelde ervaringen, belevingen die wij als waarheid hebben vast gelegd in onze “hardware” wat als we deze hardware is gaan deleten van virussen (niet bruikbare en distructieve gedachtes) en leren deze te vervangen door positieve waardoor we onze frequentie verhogen ? Steeds meer naar het hart, steeds meer in onze innerlijke kern waar vrede, zachtheid, eerlijkheid en compassie als vanzelf verschijnen,…

1 Yoga les per dag, 4x per dag meditatie, stilte wandeling ,mantras zingen en of luisteren, Fietsen te leen. Neem je schriftje mee om inzichten in te schrijven. ALLE maaltijden zijn inbegrepen.

7 Dagen Retraite :Reset and Renew  €795,00

Deze retraite is bedoelt om een verandering te brengen op verschillende vlakken van je leven, hiervoor vragen je een open geest te hebben en kritisch en eerlijk naar jezelf te durven kijken om te kunnen beschrijven en verwoorden wat er is, en wat er leeft,………je leert op deze wijze jezelf steeds beter kennen, hoe je in verschillende levensgebioeden van je leven staat en door te durven dromen en wensen hoe je hier bewust  veranerdering in wilt brengen en wat je nodig hebt om daar vorm aan te kunnen geven. We maken ook gebruik van het maken van een “vissie bord” Het knippen en plakken van beeltenissen en teksten .

Yoga and meditatie zijn dagelijks in de ochtend om 0800 en in de avond om 1900  (alle maaltijen zijn inbegrepen )

Wij zullen u tijdens de retraite persoonlijk begeleiden, dit doen we doormiddel van coachings gesprekken, het bijhouden van een dagboek, zelfhulp oefeningen,yogalessen, meditaties, stilte wandelingen, en vegetarische maaltijen.Deze retreat heeft ruimte voor maximaal 15 personen maar kan ook prive woren gebooked..

E-mail wil je meer weten over deze retreat of heb je specifieke vragen ?

3 Days Yoga & Meditation and VEGAN RAW eten maken €350,00

Twee keer per dag om 0800 en om 1900 een uur.en een half, 1.5h Yoga en meditattie,  We leren je hoe je heerlijke gezonde smoothies en greenies en groente en fruitsapjes in combinaties kunt  maken, crackers maken van de pulp met toegevoegde ingreienten, kleurrijke salades samenstellen, Wat is Kimchi en hoe maken we het ? En hoe maak ik mijn eigen probiotica ? de laatste twee zijn pro-biotica.

We fietsen met zn allen naar de Biologische boer aan het Gein, Hij heeft aar een pluktuin met biologische groenten.

 

3 Day Yoga, Massage & Detox    € 395,00

Elke dag een yogales om 0800-0915, we eindigen e yoga met zelf massage en meditatie en of shavasana.

Drie keer 30 minuten massage

Vrij entree voor de Spa, Sauna Weesp
Een total detox dieet met alleen groente en fruitsappen zoner vezels,groene thee en groene detox wheetgrass sap.

Een intake wandeling met elkaar. Hierin delen we wat we van elkaar verwachten en graag willen berijken en ook wat kom je brengen en wat wil je geven ?

Je verblijft in 1 prive kamer met wastafel voor twee nachten.

Onbeperkt films kijken op Gaia.com over diet, de voedsel industrie, yoga , meditatie,

3 Dagen Yoga en 1 ochten ecstatic dance 295,-

1 yoga class en meditate per dag

Transport en entree naar ED (Dinsdagochtend, of Zonagochtend)

Lunch en ontbijt zijn inbegrepen,avod eten voor eigen rekening en vrij gebruik van onze keuken.

E-mail  of stuur een verzoek tot video call als je vragen hebt of wilt voelen of dit bij je past.06-22050207