Ilma massage Detox

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

Detox & Retreats

Waarom is Detoxen goed voor je ?

In het leven wat we nu leven zijn er chemicaliën overal om ons heen waar we aan worden blootgesteld, in de afwaszeep, de shampoo, de E nummers in ons voedsel (niet allen zijn schadelijk voor het lichaam) de lucht die we inademen uitlaatgassen, fabrieks geuren, onze kleding onze gordijnen onze kozijnen ik wil u niet bang of paranoia aanjagen maar er zijn  meer dan 40 miljoen verschillende  hedendaags gevonden en gemaakt in de farmaceutische industrie, en dat we dagelijks worden blootgesteld aan 100.000 en den giftige chemicaliën.

Daarnaast kun je ook mentaal vergiftigd worden door programma die je kijkt muziek die je luistert en mensen waar je mee om gaat, wij zijn allemaal vibratie, frequentie en zo zijn geluid en trilling zowel helend en genezend als verstorend en schadelijk. (bioresonantie en Schuman frequentie)

Als jij chronische klachten ervaart en continue vermoeidheid ervaart is mijn tip,lees even verder mee.

Er vanuit gaande dat ons lichaam zelfstandig geneest en heelt is iedere vorm van disbalans “dis-ease” een teken om even stil te staan en te luisteren wat het te vertellen heeft.

Een chronische ziekte hebben is namelijk niet normaal,Lyme, MS, kanker, auto-immuunziekte, diabetes, huidproblemen darmproblemen, mentale klachten,en opportunistische giftige pathogenen in uw lijf heeft.Nu is het normaal dat we ook giftige stoffen in ons lijf hebben het wordt pas een probleem als onze afvoer organen (lever nieren ) ze niet uitscheiden. Een teveel aan gifstoffen is belastend voor je fysieke en geestelijk systeem en krijg je vanzelf klachten welke eventueel chronisch kunnen worden.

Zware metalen als Amalgaam van de vullingen in ons gebit, fluoride in het water en tandpasta, aluminium en kwik in je hersenen, zorgen voor kalcificering van de pineal klieren waardoor zelfstandig nadenken vermindert, depressie kan veroorzaken en  het zelfs de ziekte van alzheimer.kan veroorzaken. Virussen in je lever kunnen leiden tot auto-immuunziektes en gifstoffen verstoren ook de hormoonbalans in ons lichaam.

Het is goed om allereerst een bloed test te doen en te kijken wat er allemaal in je lijf zit aan zware metalen als;arseen, kwik, lood, aluminium., cadmium en nikkel en glyfosaat wat over ons voedsel wordt gesprayd.

Tekens van zware metalen in het lichaam ?!

Hoe weet je of je teveel giftige stoffen/ zware metalen in je lichaam hebt?

Yoga Retreats

2 Dagen Yoga & Meditatie & Psilosybine

Op Dag 1 ben je welkom vanaf 10.00 uur, we maken een stilte wandeling om de Gaasperplas en doen daarna een sharing om onze intenties en wensen te kunnen delen met elkaar. Om 13: 00 word er een heerlijke biologische lunch geserveerd. Dan is er ruimte voor vrije tijd em om 1700 Yin-Yoga & meditatie, en wederom een sharing cirkel, met Yogi thee. We eten meestal iets lichts rond het diner. 2e dag, We beginnen de dag met Citroen water,groene thee en kokos water, een yoga en meditatie. Daarna spreken we in een sharing cirkel onze intenties uit, en nemen we de Psylosobine, Als de meeste mensen buiten willen zijn zetten we de tipi tent op enmaken we een wandeling in de mooie natuur,..... Houd je dagboek bij de hand om eventuele inzichten of tekeningen in te schrijven / maken. Je kunt gebruik maken van de tiptent en of huiskamer tijdens je reis. Om 1700 is er weer yoga en meditatie en om 18:30 maken we ons klaar voor een Closing Cirkle. Het diner zal bestaan uit een Vega gezonde maaltijd, geef je eventuele dieet wensen graag op tijd door! Na het diner is een integratie en vragen uurtje in deze " sacred space " is rrr ruimte voor een evaluatie, we kijken terug op de vragen die je aan de plant had gesteld, we delen ervaringen en inzichten en wat er zich nog verder aan dient in het moment. Het plant medicijn zal zeker nog haar doorwerking hebben in je dagelijks leven wat volgen gaat. Eventueel maken we een vision board en kijken we samen terug op de vragen die je aan het plantmedicijn had gesteld.
Intake: E-Mail :info@ilma-massage.nl or video call.
0031622050207 what's ap.Op

€295 1p €595 2p

3 Dagen Stilte Retraite Egmond aan Zee

Wat kan ik verwachten ? 3 dagen in stilte zijn op een mooie lokatie in Egmond aan Zee.. Hartelijk welkom, op dag 1 maken we kennis met elkaar, je deelt wat je wilt delen en daarna gaan we de stilte in bij de eerste Yoga les om 1700, we sluiten af met een meditatie en daarna om 1900 Diner. 20,00 Introspectie dmv journaling. 22.00 Avond meditatie. Dag 2 0800 is er een Yoga die eindigt met een relaxatie en meditatie. 0930 Sharing & ontbijt en daarna vrije tijd. 12:30 Mantras zingen & meditatie 13:00 Lunch 14:00 Sharing en vrije tijd 1700 Yoga en meditatie 18:30 Diner. Het avond programma maken we samen, het kan bestaan uit; een spirituele film kijken, muziek maken, ecstatic dansen,Thaise massage, we checken wat er het meeste leeft binnen de groep. 22;00 Avond meditatie. Op dag 3 is er 'smorgens om 0800 weer yoga les en na afloop een vega ontbijt (geef je dieet wensen door!) Wil je meer informatie mbt deze stilte retraite ? E-mail : ilmamassage11@gmail.com of bel met 0031622050207,whats ap.

475,-

1 day retreat Yoga & psylosibin

Dit is een dag retreat van 10:00-1700 in de natuur waar we o.a gebruik maken van de actieve stof psylosobine. Je kunt met deze psycho actieve stof een diepere reis in je psyche maken, inzichten ontvangen en ontlading op trauma en stress ervaren in combinatie met de Yoga en ademhalingstechnieken.
Er is persoonlijke begeleiding en met goed weer zullen we veelal in de natuur zijn er is ook een grote tipi tent waar we ons in kunnen terug trekken.
Wil je meer weten stuur dan even een mail of maak een bel afspraak;
info@ilma-massage.nl
0031622050207

€ 125,-

3 Dagen water vasten

Wil je echt een transformatie ervaren in de biodarmflora, afvallen, weer beter je voedings stoffen opnemen, een betere relatie met degeestelijke wereld en je eigen hogere zelf ? Dan is hardcore 3 dagen niets eten wellicht voor jou de meest transformerende driedaagse. &2 uur niets eten, wel water drinken.
0700 Zwemmen voor de liefhebbers.
0800 Yoga en meditatie . transformational breathing en loop om het meer met na afloop automatish schrift opdracht.
Wat kun je hier allemaal nog meer doen ?
Fietsen om het meer, zwemmen, of kajakkenen., er is ook een openbare tennisbaan, een boek lezen , in je dagboek schrijven, eventuele vission board maken, en mocht je naar de stad willen, de metro brengt je daar in 20 minuten.. In de avond doen we nog een avond meditatie , en daaarna een keuze uit spirituele films. Zelfrefelecte, introspectie, stilte ,group sharings en journaling staan tijdens deze retraite voorop.
Wordt je bewust van je schaduw kanten , je ttriggers en leer wat ze jou te vertellen hebben en hoe je ze kan transformeren ten dienste van jezelf en anderen.

€375,-

3 Dagen Yoga & Massage & Detox

Welkom in het Lioba klooster in Egmond aan zee
Je krijgt je eigen privé kamer of gedeeld met iemand anders.
Op de eerste dag is de aankomst, tijd om met elkaar de omgeving leren kennen te voet of op de fiets, het zetten van je intenties en wat je voor je zelf wilt halen uit deze retreat. Schrijven versterkt je verdieping in je eigen themas/transformatie wensen, dus neem een schrijfschriftje mee. We eten deze dag niets, maar kunnen wel miso soup drinken, thee en Kumbucha. We doen een groep sharing en rond 1700 is er een Yoga en meditatie sessie. 2e dag, we beginnen de dag met Citroen water,groene thee en een yoga en meditatie les. We zullen al wandelend of fietsende de omgeving van Egmond leren kennen.
Als het weer het niet toelaat kunnen we de Sauna van Egmond bezoeken dus neem als je dat wilt je badjas slippers en handdoeken mee. Houd je schrijf schriftje bij de hand om eventuele inzichten of tekeningen in te schrijven.Om 12:30 weer een meditatie en sharing sessie, en in de middag is er ruimte om een vision board te maken.
Empathy sessies een op een en, om 1700 weer een Yoga en meditatie sessie.Verder zijn er twee massages van een half uur inbegrepen en het sauna bezoek.
De laatste dag beginnen we weer met yoga meditatie en een sharing sessie, dat wat zich aandient in ons samen zijn zullen we volgen.

€ 440,-

Karavaan naar de Pyramides van Bosnie 20 July-9 Augustes 2024

Hartelijk welkom, hier aan de Gaasperplas vanaf 1200, om 1300 wordt er een lunch geserveerd, in de middag een Sharing cirkel vanaf 1400, en daarna vrije tijd . Om 1700 i de eerste Yin Yoga en meditatie les welke we afsluiten met een korte sharing cirkel en voorbereidingen voor de reis. Heb je intentie helder, ? Wat brengt jou hier op deze reis ? ~wat zoek je, waar wil je meer van en wat wil je loslaten ? welke schaduw kanten van je zelf wil je meer integreren ? Tijdens de reis doen we aan Yoga , meditaties en Sharing cirkels, en is er ruimte voor breathwork session with intention. Het is de bedoeling dat we tijdens de gehele reis leven als een TRIBE, rekening houdend met elkaar, ons goed op elkaar afstemmen en de taken om praktisch en comfortable te reizen simple houden. We zullen verbonden en goed georganiseerd handelen en leren van onze "fouten" en op deze wijze al een spirituele groei doormaken, puur in het samen levings process. De kosten die je betaald gaan hoofdzakelijk besteed worden in het laten rijden vd bus, het eten is er niet bij inbegrepen. Dus je eigen eten kopen of meenemen voor onderweg,. Overnachten doen we in de bus of in tenten ook die eventuele kosten (wel niet overnachten op een camping) zijn hier niet bij inbegrepen

1400,-

3 Dagen Meditatie & Yoga

0800 Yoga en meditatie, 0930 vegetarish ontbijt en vrije invulling van de middag. Wat kun je hier allemaal doen ?: Zelfstandig (of met mij) ; rond het meer te lopen of fietsen, in het meer zwemmen, of kanoeen., er is ook een openbare tennisbaan, een boek lezen , in je dagboek schrijven, en mocht je naar de stad willen, de metro brengt je daar in 20 minuten.. In de avond doen we nog een avond meditatie , en daaarna een keuze uit spirituele films van Gaia.com,allen gerelateerd aan meditatie, yoga, voeding , of de oudheid en geschiedenis van culturen, alles wat aansluit aan jou wens tot een gezonde spirituele ontplooiing en levensstyle. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen, avond eten zelf regelen.

1 persoon € 395.-

2 personen € 595,-

Check hier de agenda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top